Cajamarca
Ola medereizigers,
Inmiddels weer contact met de buitenwereld. Nog geen kans gezien om nieuwe foto´s te uploaden, maar die komen morgen. Voor foto´s en verhalen kunnen jullie ook op de reislog van Anita kijken (zie links) anita-op-reis.reismee.nl
Trouwens leuk om jullie reacties te lezen!!!
Woensdag een lange busreis richting de bergen. Naarmate we de bergen naderen, wordt gelukkig het landschap groener. We zitten nu in Cajamarca met thermale baden en hebben vandaag een lange fotowandeling in de buurt gemaakt. Zon, muggen en vele mooie fotomomenten. Zowel voor ons als voor de kids Maria Flor, Pasquel, Yomira en Gorge. Pasquel, Gorge en Peter (Fairmailoprichter) hebben de kou getrotseerd en zijn onder de waterval gegaan; ik heb het bij fotograveren gehouden.
Morgen gaan we verhuizen naar Celendin waar de feesten (nationaal) al zijn begonnen. Met 2 kamers, één voor de mannen en één voor de vrouwen. Kamperen op m´n ouwe dag.
Hasta maÑana
Hey Bart,
ik heb zojuist ontdekt dat jij ook een blog bijhoudt, geestig is dat, een soort parallelle wereld van beleving, heel Matrix allemaal (ik weet zelf ook niet goed wat ik daarmee bedoel:-)
Van jouw onimiteerbare schrijfstijl kan ik erg genieten, Bob den Uyl was er niets bij. Een bus met ovalen wielen, haha! dan rol ik compleet over de grond..
(en die ligt hier trouwens vol met verhuisdozen).
Over je Spaanse taalvorderingen ben ik vol bewondering.
Ik zal nooit meer grappen maken over je Frans (in elk geval niet de komende weken).
Geniet van alle heerlijke vakantie-ellende waar je direct weer literatuur van kunt maken, en blijf dus schrijven..
Have fun, met de Peruanen, de kids en met Anita!
groeten uit nu-nog-Brussel,
Lodewijk
Ha die Bart,
Leuk om jullie belevenissen te lezen, maar ik ben toch blij dat ik gewoon thuis zit!! Peru is gewoon niets voor mij, ik houd niet van primitieve vakanties...
Nog veel plezier,
Groetjes
Lia
Ik ben érg benieuwd naar de foto´s.
Kus
mooie foto's! lukt het met selecteren?
ziet er uit alsof je vakantie hebt en geniet van de nieuwe indrukken over hoe het leven ook kan zijn.
Hier gaat het geOH over niks gewoon door. Blijkbaar kan dat ook zonder jou. dus beleef het maar intens!
groet!
We wensen je sterkte. Van Anita begrijp ik dat de dokter je beter heeft gemaakt. Ik was ook zo ziek en bij mij hielpen de middelen van de dokter direct. Geniet van de reis, want wanneer ga je weer terug naar Peru??
XXX Marianne